Lång dag

It-problem och ny förvaltningschef blev dagens diskussion på jobbet. I morgon ska vi samlas för att diskutera våra önskemål på den nya chefen. IT-problemen ska diskuteras nästa vecka men det blir nog som vanligt: löften som aldrig uppfylls, vi betraktas som säkerhetsrisker och omöjliga och ändå vill vi bara jobba och göra det ordentligt. Vi kräver inte något ovanligt bara att datorerna ska gå att använda i vuxenutbildningen.

Jag längtar efter den dagen när skolverkets revisorer får nys om elevernas omöjliga studiesituation på grund av IT-hinder, eller att pressen får nys om att GD personligen stoppade nämndens skrivelse till KS.

I natt låg jag vaken till kl 3 och sedan ringde väckarklockan 6.30. Jag ältar IT_IT_IT både i vaket och sovande tillstånd och det känns verkligen allvarligt.
Skriv en kommentar om du som läser detta har upplevt samma sak!

Back to basics

Jag har köpt skor som mina fötter älskar. En vansinnesimpuls när jag bara skulle köpa skokräm gjorde att jag lämnade affären med både skor och skokräm. Jag har aldrig ägt ett par Rieker förut men det här är de mjukaste skönaste skor jag haft på fötterna på länge.
Eftersom jag måste ha varma skor för att gå och rasta hunden så byter jag om på fötterna på kontoret och då får det inte klämma eller skava någonstans utan det måste vara mjukt och skönt och framförallt svalt i skorna.

Nu kan jag snart skrota de svarta ballerinaskorna som följt mig i vinter (bara avbytta då och då av ett par lila sandaler) och njuta av den sköna fotkänslan. Alla som har ont här och där vet vad jag menar!

Kram på er alla med onda fötter- köp nya skor!

RSS 2.0