Melodifestival

Sverige kanske har en chans med en trallvänlig låt. Vi får väl se - den var inte så dum. Nu blir det lång väntan innan det är dags att tävla mot de andra deltagande länderna.
I morgon söndag ska jag hämta en kattkoja och en hundkoja. Hoppas de är fina. De hade behövts tidigare i vinter men jag såg annonsen lite sent.
Nu ska jag börja planera för sommaren vid Rörvik. Husvagnen ska besiktigas och sedan storstädas innan det är dags att starta campingsäsongen.

Arbetsveckan slut

Idag hade KK en artikel om våra deltagare i vuxenutbildningen. Nämndens skrivelse kom väl antagligen upp på kommunstyrelsen postlista och så fick journalisterna tag i den. Hoppas den leder någon vart så att det inte blir en massa bortförklaringar av alltihop. Huvuden borde rulla- detta är helt klart ett ledningsproblem. Vi är hjärtligt trötta på vackra ord, fagra omskrivningar och rena lögner. Lyssana nu IT-chefen, kommunchefen och KS ordf. Det fungerar inte. Punkt. Det fungerar inte.
Tag ansvar för dåliga beslut, dåliga underlag, brist på förståelse för verksamheternas behov och bristande kommunikation. Och observera att möten inte är detsamma som kommunikation. Försök ha ett kundperspektiv gentemot förvaltningarna.
Tack på förhand.

Buzzador

 

Har anmält mig till en kampanj på Buzzador. Ska bli kul att prova.

RSS 2.0