Vi tycker olika

Jag skrev en insändare om den dåliga organisationen vid vattentanken som försåg kommuninvånarna med vatten när vattenläckan gjorde hela samhället torrlagt. Nu har jag fått svar från en anonym fegis som tycker att alla gjorde ett strålande jobb. Undrar om han/hon arbetar på Sörmland Vatten som inte vågar skriva under med sitt namn.
Jag har personligen fått många tack för att någon äntligen vågade säga ifrån. Det är klart att många tycker att det är gnäll att tala om att saker kan göras bättre men utan ifrågasättande blir det aldrig någon bättring.

Nu har vi vatten både från kranarna och uppifrån så det räcker och blir över. En del saker i landet har ruttnat bort på grund av det myckna regnandet - nu räcker det. Jag avbeställer kommande leveranser!

Vingåkers trädgårdsvecka pågår just nu. Tack alla som visar sina trädgårdar och inspirerar och glädjer oss andra. Det finns så mycket vackert och fint överallt.

Nästa vecka startar Katrineholmsveckan med massor av aktiviteter och snart är det dags för Augustibasaren i Vingåker. Augusti är en härlig månad.

Kram på er alla

Teknikens under

Nu har jag rullat igång på allvar i den mobila världen. Allr det fasta är avslutat och det mobila installerat och klart. Nyss var en TV-installatör här och fixade en GSM-sändare för att jag ska kunna fortsätta delta i tittarundersökningen. Allt jag ser på TV registreras och tidigare sändes uppgifterna varje natt över den fasta telefonen. Nu är det GSM som gäller.

Det betyder att tekniken har kommit långt och att alla borde kunna få sina larm över trådlösa sändare. Det är bara ett litet aber. Täckningen. Det måste finnas en mobilmast i närheten.

Fortsätt att maila mig. Jag läser dem på kvällarna.
Ha en bra dag- kramar från Vingåker

RSS 2.0