Världens elände

Lågkonjunkturen sprider sig, brotten tar sig grövre och grövre uttryck (eller så är det så att nyhetsförmedlingen är bättre i den digitala världen), olyckor sker överallt men ändå finns det hopp.
Man kan t.ex. hålla kontakten med familj och vänner på Facebook. Det ger glädje och hopp och många intressanta upplevelser.
Dagen efter den internationella kvinnodagen var allt som vanligt igen. Nu är det männens arena som gäller och statistiken visar att yrken som domineras av män har bättre och de som domineras av kvinnor har sämre löneutveckling än vad de yrkena hade för 20 - 30 år sedan. OCH- det visste vi ju redan, eller hur?

Varje månad är det alldeles för många dagar kvar till nästa lön. Tur att det finns vänner att umgås med- det är inte så dyrt som t.ex. krogen, nattklubb och andra onödiga nöjen.

Har du jagat någon katt idag? Dexter har både jagat och grundligt skällt ut flera stycken.

Igår var det en dag av glädje på Humlegårdens äldreboende - Sonjas sånggrupp sjöng och spelade och fick gamla och skröpliga pensionärer att leva upp en timme. DETTA är en kulturgärning av stora mått. Gruppen, som består mest av andra pensionärer, offrar sin fritid och åker runt i kommunerna i Sörmland och spelar och sjunger gratis för alla som vill ha en glad stund. De spexar också och Sonja berättar både roliga historier och fräckisar.
Glädjespridarna från Vingåker

Puss på er alla och god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0