Pirater och annat

Otroligt, ett års fängelse och massor av skadestånd. Ska posten också bli dömd till fängelse och betala skadestånd. De transporterar ju också saker. Det kan vara stöldgods, narkotika, hemlig information ..... i breven. Inte vill vi väl ha censur/brevöppning på våra postförsändelser. Det måste vi ju få om det är olagligt att transportera stöldgods.

Brottet måste knytas till den person som begår det - inte till den som transporterar godset eller hur? Ja, det är klart om det är en medveten brottslig handling så måste knarkkuriren dömas precis som den som medvetet skickar en stulen bestämd produkt i filformat (oavsett vilket) till en mottagare med avsikt att begå just stöld ska dömas. MEN att döma någon som inte vet vad som transporteras i digital form för andras stölder är horribelt.

FRAM FÖR MER INNOVATIV TEKNIK och försök inte hindra utvecklingen. Fildela lagligt med betalning istället för att härja runt med serverägarna. Kul förresten att servern från tillslaget mot Pirate Bay har hamnat på museum och att intresset för den är stort.

Rapport från dagis: ja, hunddagis alltså. Det är toppen. Min hund håller på att bli social med andra hundar. Vi är båda glada.

Jag har missat något stort. Först idag fick jag klart för mig att det finns en stor talang på Youtube. Här är adressen http://www.youtube.com/watch?v=luRmM1J1sfg&feature=bz301
Lyssna på Susan Boyle- ögonen tåras.

Dags för lunch med hummersoppa- mums.

Helgen närmar sig - ska laga riktigt mycket matlådor.
PS- nytt foto- taget av Stjärnstudio - se vänsterkanten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0