filmer lagligt

I ljuset av Pirate Bay debatten bjuder nu filmbolagen sina tittare på diverse fördelar. Själv tittade jag på gratisfilm och köpte en nedladdning för bara 39 kr i helgen. Det var lite mickel innan datorn accepterade programmet som styr nedladningen men sen gick det bra. Testa själv på film2home.se

Ytterligare en mamma har förlorat sitt barn till en far från en annan kultur vid en skilsmässa. Den lille pojken har placerats på ett barnhem då myndigheterna i pappans hemland inte accepterar den amerikanska domstolens utslag: mamman har fått vårdnaden. Kulturskillnader betyder inget så länge man är överens men när osämja uppstår så löser man sina konflikter i enlighet med den kultur man har inom sig. Tänk på det:  - i många länder är det fadern som har rätt till barnen! Skriv ett kontrakt om vem som ska få barnen vid en skilsmässa - och gör det inför en religiös ledare från mannens kultur så att det blir giltigt. Som alltid - tänk efter före. Sluta upp att vara så blåögd.

Susan Boyle har nu fått konkurrens av en endast tolv år gammal pojke som verkligen kan sjunga. I alla fall fram till målbrottet. Kolla själv på Youtube.

Har du skaffat konto på Facebook än? Det är roligare än man kan tro.

Lägenheten är fortfarande ledig. Den väntar på rätt hyresgäst. Hellre vänta än fel personer som grannar. Tipsa gärna dina bekanta. Det brukar vara så- bästa metoden är mun till mun.

Nu ska Vuxenskolan styrelse träffas- ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0